Navijači Uniteda posumnjali u Mourinha

Ima li svoje miljenike?

Navijači Uniteda posumnjali u Mourinha

Odlične igre Henrikha Mkhitaryana natjerale su navijače Manchester Uniteda da dobro posumnjaju u svog trenera Josea Mourinha.

Prema njihovim komentarima na Twitteru, Mourinho se optužuje da ima svoje miljenike u svlačionici, te da Armenac definitivno nije među njima.

Kao primjer nekoga ko ima i previše kredita naveden je Marouane Fellaini, koji je često jedan od krivaca za loše rezultate a igra više od Mkhitaryana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šta je Mourinho gledao posljednja četiri mjeseca? Zašto Mkhitaryan nije dobio priliku? Fellainija voli, a Mkhitaryana ne... samo su neki od komentara navijača Uniteda.

Henrikh Mkhitaryan je večeras postigao prvi gol od dolaska na Old Trafford iz Borussije Dortmund.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi