NBA zvijezda savjetuje Wengera: Dovedi još jednog igrača

Deng smatra da Arsenal može do titule pod jednim uslovom

NBA zvijezda savjetuje Wengera: Dovedi još jednog igrača

Prosljavljeni NBA košarkaš Luol Deng se davno izjasnio kao veliki navijač londonskog Arsenala.

Kako su Topnici razočaravajuće ušli u novu sezonu, tako se kod Denga pojavila potreba da se javno izjasni o svojim očekivanjima od ekipe koju sa klupe predvodi Arsene Wenger.

"Mislim da imamo sjajan tim, ali da nam nedostaje još jedno pojačanje kako bismo postali dominantni. Savjetujem Wengera da dovede još jednog igrača, jer bi tek tada bili zaista konkurentni Chelseaju, Cityju i Unitedu", rekao je Deng, koji je dodao:

"Čini mi se da je trenutno Manchester City veoma snažan, ali ako bi nam došao još jedan igrač... Bilo bi zanimljivo".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.