"Ne boj se Totti, ima emocija i izvan terena"

Paolo Maldini poručuje

"Ne boj se Totti, ima emocija i izvan terena"

E. Škorić

Paolo Maldini poslao je poruku Francescu Tottiju nakon što je ovaj odlučio da se pozdravi s igračkom karijerom.

Totti je život posvetio Romi i nogometu, a sada mu slijedio dio života u kojem će više biti uz porodicu, a savjet mu je dao legendarni Paolo Maldini, koji je jednako bio odan Milanu.

"Nogomet je oduvijek bila moja strast, ali nisam zaboravio ostatak života. Nisam se plašio kada sam išao u mirovinu, ne treba ni Totti", otkrio je Maldini.

"Život je lijep i izvan nogometa, jednake su emocije kao i one koje osjetite na terenu. Totti može da uživa i da se ne brine", dodao je nekadašnji stoper Milana i italijanske reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njih dvojica bili su sinonim lojalnosti proteklih dvije decenije i primjeri kako bi se igrači trebali ponašati. U Italiji je bilo još velikana poput Alessandra Del Piera ili Alessandra Neste, Pavela Nedveda, Rui Coste... No, kako godine prolaze, istinskih nogometnih romantika je, baš kao i lojalnih i poštenih momaka, sve manje i manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti