"Ne bojimo se Medunjanovih slobodnjaka, bolji je Sušić"

Trener Hajduka komentarisao Maccabi

"Ne bojimo se Medunjanovih slobodnjaka, bolji je Sušić"

Fudbaleri Hajduka i Maccabija iz Tel Aviva odmjerit će snage u posljednjem meču kvalifikacija pred grupnu fazu Evropske lige.

Trener Hajduka Marijan Puškin poručuje nakon žrijeba da je njegov klub dobio veoma teškog protivnika, ali da će odigrati hrabro i pokušati proći u grupnu fazu.

"Izvukli smo vrlo jakog protivnika, Maccabi Tel Aviv i Maccabi Haifa su najbogatiji i najjači izraelski klubovi, s puno internacionalnih igrača. Dobro su krenuli u sezonu, prvenstvo im tek počinje, ali u pretkolima su upisali pet pobjeda i jedna remi, imaju nekoliko jako dobrih igrača. Svjesni smo da nismo favoriti u ovom susretu, ali idemo hrabro, tek nakon prve utakmice u Izraelu znat ćemo više o njima. Nadam se da ćemo u uzvratu riješiti pitanje prolaza u našu korist", rekao je Puškin.

On je također prokomentarisao i fudbalere protivničkog kluba, kazavši da se njegovi igači ne boje čak ni slobodnjaka Harisa Medunjanina, jer smatra da ih bolje izvodi Tino-Sven Sušić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mi ne bi bili favoriti ni protiv jedne ekipe koju smo mogli izvući. Nismo tužni, sretni smo zbog pobjede, ali nama ni razloga za smijeh. Ne plašimo se, pa čak ni Medunjaninovih slobodnih udaraca, ja mislim da ih Sušić izbodi bolje", poručio je trener Hajduka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi