Ne ide bez Kramarića: Rijeka se okliznula u Osijeku

Igrali Jamak i Mešanović

Ne ide bez Kramarića: Rijeka se okliznula u Osijeku

Rijeka je na gostovanju kod Osijeka odigrala mršavih 0:0, čime se i definitivno oprostila od borbe za titulu.

Iako je Kekova ekipa u ovom susretu bila favorit, za 90 minuta nisu uspjeli doći do pogotka. Srećom po njih, ni Osijek nije uspio zabiti niti jedan, pa je završeno najnepopularnijim rezultatom.

U sastavu Osijeka se od prve minute našao Nermin Jamak, koji je odigrao svih devedeset minuta. Jasmin Mešanović je u igru ušao u 65. minuti, dok je bivši golman Željezničara Filip Lončarić sa klupe odgledao cijeli meč.

Rijeka za Dinamom nakon nepotpunog 26. kola zaostaje 11 bodova, ali Zagrepčane sutra očekuje domaći susret protiv Istre gdje bi sve osim pobjede bilo veliko iznenađenje. Sve su prilike da će Dinamo i desetu godinu uzastopno titulu i matematički osigurati nekoliko kola prije kraja prvenstva.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 26. kolo:

Osijek - Rijeka 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.