"Ne mogu da vjerujem da je Ranieri dobio otkaz"

Carragher iznenađen odlukom Leicestera

"Ne mogu da vjerujem da je Ranieri dobio otkaz"

E. Čaušević

Engleska javnost nalazi se u šoku nakon što je večeras zvanično potvrđeno da Claudio Ranieri više nije trener Leicestera.

Italijanski stručnjak je prošle godine napravio čudo s Leicesterom osvajanjem titule prvaka Engleske, a samo devet mjeseci kasnije dobio je "nogu". Loši rezultati Leicestera u domaćem prvenstvu koštali su Ranierija koji je na kraju dobio otkaz.

Nekadašnji igrač Liverpoola, Jamie Carragher, za Sky Sports izjavio je da još uvijek ne može da vjeruje da su čelnici Leicestera odlučili Ranieriju uručiti otkaz. On je iznenađen ovom odlukom posebno nakon sinoćnjeg poraza u Sevilli sa 2:1 u meču osmine finala Lige prvaka.

"Ne mogu da vjerujem da su to uradili. Užasnut sam odlukom da mu daju otkaz. Pitanja se trebaju postaviti čelnicima i igračima. Ako se iko promijenio od osvajanja titule to su onda igrači, a ne Ranieri. Nikada nećemo imati veću priču u fudbalu. Trebaju mu podići kip za sve ono što je uradio, a ne da ga ovako otjeraju", rekao je Carragher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi