Ne, nije kraj sagi oko Donnarumme
Foto: EPA

United ne odustaje

Ne, nije kraj sagi oko Donnarumme

M. Šljivak

Gianluigi Donnarumma je ovog ljeta bio jedan od najtraženijih fudbalera na evropskoj pijaci.

Ipak, mladi 18-godišnji golman je odlučio da potpiše novi ugovor sa Milanom, iako je imao ponude mnogobrojnih evropskih velikana i bogataša.

Donnarumma se najviše povezivao sa odlaskom u Manchester United. Na kraju od toga ništa nije bilo, ali se rukovodstvo Uniteda odlučilo krenuti u ozbiljan lov na mladog čuvara mreže.

Izvjesno je da bi Crveni đavoli na kraju sezone mogli ostati bez Davida De Gee. On silno želi obući dres Reala, što će mu se vjerovatno i ostvariti već za nekoliko mjeseci, pa je prvi izbor na Old Traffordu za njegovu zamjenu fantastični Donnarumma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da United ima odličan odnos s menadžerom Minom Raiolom. Veliki broj njegovih igrača nosi dres ekipe s Teatra snova, a od narednog ljeta bi jedinicu Manchester Uniteda mogao zadužiti čudesni Italijan.

Očigledno je da ćemo u narednim mjesecima ponovo slušati nove sage oko Donnarumme, ali zadnju riječ će na kraju imati ekipa Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi