Ne odustaje: Berbatov pronašao novi klub

Skrasio se u Indiji

Ne odustaje: Berbatov pronašao novi klub

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda, Dimitar Berbatov, još uvijek ne želi u penziju, te je pronašao novi klub.

Iskusni bugarski napadač nedavno je proslavio svoj 36. rođendan, ali još uvijek nema namjeru da okači kopačke o klin. Berbatov je posljednji angažman imao u PAOK-u kojeg je napustio na ljeto 2016. godine i od tada je bio bez kluba.

Iako su mnogi vjerovali da je njegova karijera završena, te da Berbatov samo odgađa svoju penziju Bugarin je uspio da pronađe novi angažman. Naime, nekadašnji napadač Manchester Uniteda nastavit će svoju karijeru u Indiji u dresu Kerala Blastersu.

Berbatov je odlučio da se na zalasku svoje karijere okuša u indijskoj Superligi u kojoj su igrali mnogi majstori pred penziju. Najzaslužniji za njegov dolazak u Indiju je još jedan legendarni napadač Robbie Keane koji trenutno igra za rivalski tim Atletico de Kolkatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti