"Ne pada mi na pamet da napustim Barcelonu"

Paco Alcacer otkrio

"Ne pada mi na pamet da napustim Barcelonu"

E. Čaušević

Španski napadač Paco Alcacer prošlog ljeta odlučio je napustiti Valenciju i svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Barcelona je Alcacera platila oko 30 miliona eura, no ovaj napadač imao je dosta muke da opravda očekivanja na Nou Campu. Navijači katalonskog kluba nisu baš zadovoljni njegovim igrama u prošloj sezoni i već se počelo špakulisati da će Alcacer napustiti Nou Camp.

Ovaj 23-godišnji napadač prošle sezone odigrao je 17 utakmica u dresu Barcelone i postigao je osam golova. Ipak, pored svih špekulacija Alcacer je poručio da ne razmišlja napustiti Barcelonu ovog ljeta.

"Da li sam razmišljao o odlasku? Ne, nikada i ne planiram da idem. Komplikovana je situacija, ali sam odlučan da se dokažem. Sretan sam u Barceloni jer igram sa najboljim igračima na svijetu. Siguran sam da će jednog dana doći i moj trenutak", rekao je Alcacer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi