"Ne postoji veći klub od Reala"
Foto: EPA

Kolumbijac o Realu

"Ne postoji veći klub od Reala"

M. Šljivak

Zvijezda Real Madrida James Rodriguez smatra kako veći klub od Kraljeva ne postoji.

Sjajni Kolumbijac je član Reala od prošlog ljeta. Stigao je za 84 miliona eura iz Monaca i jedan je od najstandardnijih članova prvog tima kod Carla Ancelottija.

James smatra da je Real najveći klub na svijetu...

"Mnogo drugačije sve izgleda kada posmatrate sa strane. Međutim, kada dođete ovdje sve je nevjerovatno. Uvijek sam smatrao Real velikim klubom, ali sada kada sam tu, znam da je bez ikakve sumnje najveći na svijetu", rekao je James.

Kolumbijac je ove sezone odigrao 32 utakmice, a postigao je 10 pogodaka za Real.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.