"Ne razumijem navijače Rome što se tiče odlaska Pjanića"

Edin Džeko o odlasku Pjanića

"Ne razumijem navijače Rome što se tiče odlaska Pjanića"

E. Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, u intervjuu za italijanske mediji prokomentarisao je odlazak Pjanića i Zukanovića.

Romu su ovog ljeta napustiti Miralem Pjanić i Ervin Zukanović, ali je Pjanićev transfer podigao dosta prašine jer je izabrao rivalski klub Juventus. Ipak, Džeko je objasnio da mu nisu teško pali ovi odlasci.

"Romu nisam izabrao zbog osoba koje su tu. Naravno da je Pjanić bio dodatni razlog da dođem u Romu, ali sam znao da nećemo zauvijek igrati zajedno. Isto to važi i za Zukanovića. Što se tiče odlaska Pjanića u Juve ne mogu vam reći što je izabrao baš taj klub, to morate njega pitati. Ipak, to nije ljuti rival Lazio ne znam samo što mu toliko zamjeraju što je otišao u prvaka Italije", rekao je Džeko.

Nakon toga italijanski novinari su pokušali dočarati našem napadaču potez Pjanića. Naime, oni su pitali Džeku da li bi ikada zaigrao za Manchester United iako je već bio član Cityja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Haha, nisam znao da se ovdje priča o tome. Iskreno, volio bih raditi s Mourinhom koji je za mene jedan od najboljih trenera na svijetu, ali ja igram u Romi i to je to", dodao je kapiten bh. reprezentacije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi