Stevan Jovetić pred meč sa Švedskom:

"Ne smijemo više da se zavaravamo"

U nedostatku Mirka Vučinića sigurno je da će Stevan Jovetić biti glavna udarna igla reprezentacije Crne Gore u duelu 4. kola kvalifikacija za EURO 2016 protiv Švedske.

"Ne smijemo više da se zavaravamo. Znamo da nama u sutrašnjoj utakmici odgovaraju jedino tri boda, tako da smo sve podredili tome i daće sve od sebe da bude tako", rekao je fudbaler Manchester Cityja i saigrač našeg Edina Džeke, Stevan Jovetić, te dodao:

"Pritiska ima uvijek, to je normalno. Ko god ne može da se izbori sa pritiskom onda se i ne treba baviti ovim (fudbalom op.a)".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.