"Ne želimo Cristiana"
Foto: EPA

Iz PSG-a tvrde

"Ne želimo Cristiana"

M. Šljivak

Prvak Francuske, ekipa PSG-a, odbacila je navode o dovođenju zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda.

Francuski mediji su jučer donijeli informaciju kako je PSG spreman ponuditi 85 miliona funti za usluge portugalske zvijezde Real Madridu.

Međutim, rukovodstvo kluba je odbacilo navode o dolasku 30-godišnjeg Portugalca, te će on i dalje nositi dres Kraljeva iz Madrida.

Iz francuskog tima su u izjavi za špansku Marcu, potvrdili kako nema interesa za Ronalda.

"Nije istina da ga dovodimo. Ne želimo ga dovesti", kratko je poručeno iz redova francuskog prvaka.

Ronaldo je član Real Madrida od 2009. godine. Na Santiago Bernabeu je porušio gotovo sve rekorde kluba, a u posljednje vrijeme s mnogo špekuliše o njegovom odlasku iz kluba.

Pored PSG-a, interes za CR-a je navodno pokazivao i Manchester United. Međutim, i menadžer Crvenih đavola Louis van Gaal je najavio kako mu Ronaldo ne treba, pa od velikog transfera ovog ljeta vjerovatno neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ugovor sjajnog Portugalca s Kraljevima veže do 2019. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.