"Ne znam hoće li Neymar u Real, znam da ja neću u Barcu"

Sergio Ramos tvrdi

"Ne znam hoće li Neymar u Real, znam da ja neću u Barcu"

M. Šljivak

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos dao je zanimljivu izjavu vezanu za Brazilca Neymara.

Zvijezda Barcelone uveliko se spominje kao potencijalno pojačanje madridskog kluba, a Ramos tvrdi da samo jednu stvar zna. On neće u Barcu, a za Neymarov slučaj ništa ne zna.

"Ne znam da li će doći kod nas. U fudbalu je sve moguće, uvijek se desi neki preokret. Jedino što mogu da garantujem jeste da Ramos neće u Barcelonu", kratko je rekao Ramos.

Neymar je prije dolaska u Barcelonu imao potpisan predugovor s Realom. Međutim, na kraju je završio u redovima velikog rivala u jako kontroverznom transferu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove godine Brazilac igra izvrsno, te španski mediji tvrde kako je predsjednik Reala Florentino Perez spreman da plati čak 190 miliona eura

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi