"Ne znam šta je Zlatan tražio u Francuskoj"
Foto: EPA

Napadač St.Etiennea Nolan Roux tvrdi

"Ne znam šta je Zlatan tražio u Francuskoj"

M. Šljivak

Napadač St. Etiennea Nolan Roux priznao je kako je Zlatan Ibrahimović bio previše dobar za francusko prvenstvo i da ne zna šta je švedski napadač uopšte tražio u Ligue 1.

Ibrahimović je u četiri sezone u PSG-u osvojio apsolutno sve, izuzev Lige prvaka, a od ovog ljeta je postao član Manchester Uniteda.

Roux je dao zanimljivu izjavu o Ibrahimoviću.

"Šteta je što je otišao, ali kada smo vidjeli kako igra, pitali smo se šta takav igrač radi u Ligue 1. Bio je nivo više iznad svih. Možda izgleda arogantno, ali on je takav. Nije bilo rješenja za njega, jer ga je nemoguće čuvati", rekao je Roux.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ibra je boravak u Unitedu počeo s dva gola u dvije utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi