"Neće me on učiti fudbalu, ali možemo pričati o teatru"
Foto: EPA

Ranieri o Domenechu

"Neće me on učiti fudbalu, ali možemo pričati o teatru"

M. Šljivak

Trener Nantesa Claudio Ranieri na zanimljiv je način komentarisao izjave nekadašnjeg selektora Francuske Raymonda Domenecha na defanzivnu igru njegovog tima protiv PSG-a.

Nantes je u duelu prošlog kola poražen od nezaustavljivog PSG-a sa 4:1, a Domenech je na Twitteru prozvao Ranierijevu taktiku.

"Konačno parkiranje autobusa nije pomoglo, jer je izgledalo kao da su parkirana dva mala Citroena", poručio je Domenech.

Ranieri mu je danas uzvratio.

"Neće me on učiti o fudbalu. Možda ga budem saslušao ako bude pričao o teatru, ali o fudbalu nikad", poručio je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Italijan se pred meč sa PSG-om našalio kako će parkirati dva autobusa pred gol, što je očigledno nekadašnji selektor francuske uzeo zdravo za gotovo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi