"Neću odmarati ni sekundu dok ne postignemo sve što želim"

Monchi se obratio navijačima

"Neću odmarati ni sekundu dok ne postignemo sve što želim"

Teme:

Roma je jučer zvanično imenovala novog sportskog direktora Monchija, koji je sa rimskim klubom potpisao ugovor na četiri godine, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu godinu.

Monchi je nakon 17 godina napustio Sevillu i stigao u Romu, čijim se navijačima danas zvanično obratio:

"Mogu obećati samo jednu stvar, a to je da ću biti maksimalno posvećen poslu. Dat ću sve od sebe da se Roma podigne najviše što može, a neću se odmarati ni sekundu sve dok ne postignemo sve ono što imam na umu", rekao je Monchi, koji je potom otkrio šta ga je privuklo u Romu:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Entuzijazam. Najvažnija stvar je bila to što sam se zaista osjećao poželjnim. Ovaj klub ima potencijal za velike stvari i sama pomisao da mogu pomoći Romi u tome me čini sretnim".

Monchi će u ljetnom prelaznom roku biti na djelu, a ne bi bilo iznenađenje da u Romu stigne neko veliko pojačanje koje možda neće biti ni tako zvučno, ali ni skupo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi