"Nedostajat će mi Klopp, ali oprostit će se bez titule"

Arjen Robben:

"Nedostajat će mi Klopp, ali oprostit će se bez titule"

Fudbaleri Bayerna su u srijedu navečer poraženi na gostovanju kod Porta s 3:1 u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona, a Pep Guardiola nije mogao računati na neke od njegovih glavnih fudbalera među kojima se našao i Arjen Robben.

Holanđanin zbog povrede mišića stomačnog zida nije bio na raspolaganju španskom stručnjaku.

I dok su se njegovi saigrači borili za što pozitivniji rezultat na gostovanju u Portugalu Robben je gostovao u Bildovoj redakciji. Holandski fudbaler upitan da prokomentariše situaciju oko odlaska Jurgena Kloppa s klupe Borussije Dortmund, je dao jedan prilično zanimljiv komentar.

“Nedostajat će mi sigurno, prema njemu imam velike simpatije”, rekao je sjajni holandski fudbaler, a potom dodao:

“Ipak, bez obzira na simpatije potrudit ćemo se da se oprosti bez titule, aludirajući na susret Bayerna i Borussije u okviru polufinala DFB Pokala”.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.