"Neka igra jer će u tom slučaju pojesti Ronalda"
Foto: EPA

Šale navijača na račun Rosea

"Neka igra jer će u tom slučaju pojesti Ronalda"

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama sutra igraju u gostima protiv Real Madrida meč grupne faze Lige prvaka.

Tottenham se nada da može iznenaditi aktuelnog prvaka Evrope i ostati neporažen na Santiago Bernabeu. Veliki broj navijača londonskog kluba otputovao je u Madrid kako bi dali podršku svojoj ekipi, a samim time na djelu vidjeli i neke od najboljih igrača svijeta.

Navijači Tottenhama se jedino nadaju da na ovoj utakmici neće igrati Danny Rose koji se konačno oporavio od povrede. Rose je van terena još od januara, ali se uspio vratiti i u konkurenciji je za meč s Kraljevima.

No, to se ne sviđa navijačima Tottenhama koji su poručili da Rose ima višak kilograma, te da nije najbolje rješenje za brze igrače Reala. Jedan od navijača gostiju se odlučio i nasmijati, te poručiti da je Rose dobro rješenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pa, ne znam šta se žalite. Danny Rose definitivno treba početi ovu utakmicu jer će u tom slučaju pojesti Cristiana Ronalda", napisao je navijač Tottenhama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi