Neka neko Laziju kaže da su izgubili
Foto: EPA

Ne, nije 2:1 za Lazio

Neka neko Laziju kaže da su izgubili

E. Škorić
Teme:

U rimskom derbiju Roma je bila bolja od Lazija rezultatom 2:1.

Roma će iduće kolo Serije A dočekati s treće pozicije i sa samo dva boda manje od vodećeg Napolija nakon što je na Olimpiku trijumfovala protiv gradskog rivala.

Diego Perotti s penala i Radja Nainggolan tresli su mrežu nebesko-plavih, dok je Ciro Immobile postigao tek utješni pogodak za Lazio, koji je trenutno petoplasirani s 28 bodova.

I dok Roma slavi pobjedu u gradskom derbiju, koja je nekad jednako draga kao titula, u Laziju su na društvenim mrežama objavili da je kraj utakmice i da je njihov tim slavio s 2:1.

Neka im neko kaže da su ipak izgubili i da im neće pripasti tri boda. No, dobro, jasno je da ljudi koje rade u press službi Lazija ima izuzetnu ljubav prema svom klubu, pa će, ako treba, poraz pretvoriti u pobjedu. Makar na fotografiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi