"Neka vas je sramota gospodina Ilića"

Grobari poručili igračima Partizana

"Neka vas je sramota gospodina Ilića"

D. Vejo

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu srbijanskog prvenstva remizirali protiv novopečenog člana, ekipe Bačke.

Izabranici Ivana Tomića nikako na zelenu granu ove godine. Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, remijem su startali u prvenstvu. Blijedo izdanje crno-bijelih nije prošlo bez prozivke navijača. Nakon meča, rekli su kako stvari stoje.

"Neka vas je sramota igrača sa brojem 22 i 25. To su momci koji ginu na terenu. A ostali šta je sa vama, gdje ste nestali. Ovako više ne može, dres Partizana je svetinja i ne nosi ga svako", kazali su nezadovoljni navijači fudbalerima nakon meča.

Kada su spomenuli brojeve 22 i 25, aludirali su na Sašu Ilića te Evertona koji su ostavili i posljednji atom snage na terenu.

Podsjetimo, Iliću je ovo posljednja sezona u dresu tima iz Humske, nakon čega kači kopačke o klin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi