Nekada bio na meti Baždarevića, a sada ga želi Rijeka

Mijenja Handžića?

Nekada bio na meti Baždarevića, a sada ga želi Rijeka

  Ako je vjerovati pisanju danskih medija, napad Rijeke bi mogao pojačati Martin Pušić iz redova Midtjyllanda.

Austrijanac bh. porijekla koji je u prošlosti bio kontaktiran od strane selektora Baždarevića je navodno na listi želja Rijeke i tokom zime bi mogao napustiti Dansku te se skrasiti na Rujevici.

Najveća preporuka Pušiću može biti činjenica da je prošao kroz omladinski pogon bečke Austrije, otkuda Rijeka u posljednje vrijeme dovodi svoje ponajbolje igrače poput Alexandera Gorgona ili Marina Leovca. 

U Danskoj ovaj 29-godišnji napadač inače nastupa od 2015. godine i igrajući za Midtjylland je bio proglašen i najboljim strijelcem tamošnje lige. Još je bio član Branna, Admire, Valerenge, Altacha, Hull Cityja, Fredrikstada, Esbjerga...

Pušić bi u Rijeci trebao biti zamjena za Harisa Handžića koji je na izlaznim vratima kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi