Nekadašnji napadač Željezničara pronašao novi klub

Tiago Faria promijenio klub

Nekadašnji napadač Željezničara pronašao novi klub

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Željezničara, Tiago Faria, nakon epizode u ekipi Cibalije prije nekoliko mjeseci vratio se u Brazil gdje je potpisao za niželigaša Corumbaense Futebola.

Ovaj 27-godišnji napadač se nije dugo zadržao u ovom klubu, te je ponovo odlučio promijeniti sredinu. Tiago je napustio Corumbaense, te je odlučio karijeru nastaviti u brazilskom četveroligaču ekipi Comerciala. 

Tiago se krajem prošle godine odlučio vratiti u Brazil nakon što je imao kratku avanturu u Cibaliji. Prije toga Tiago je nosio dres Željezničara gdje je za kratko vrijeme postao miljenik navijača s Grbavice.

Međutim, želja za povratkom u Brazil bila je jača od svega, te će sada Tiago igrati u čevrtoj ligi Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti