Nekadašnji saigrač iz Barce posjetio Alvesa iz Torina
Foto: EPA

Pružio mu podršku pred finale Lige prvaka

Nekadašnji saigrač iz Barce posjetio Alvesa iz Torina

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa osvojili su dva trofeja, a do kraja sezone imat će priliku da osvoje trostruku krunu jer će igrati finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Stara dama je pokorila Italiju osvajanjem titule prvaka i Kupa. Međutim, do kraja sezone ostalo je još finale Lige prvaka koje je vjerovatno i najvažnije za italijanski klub u ovoj sezoni.

Igrači Juventusa se pripremaju već za Real Madrid i utakmicu koja se igra 3. juna u Cardiffu. Pred finalni meč podršku svom nekadašnjem saigraču odlučio je dati igrač Barcelone, Neymar, koji je posjetio danas Danija Alvesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi