Nekadašnji saigrač iznenadio Džeku na treningu Rome

David Pizarro u Trigoriji

Nekadašnji saigrač iznenadio Džeku na treningu Rome

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas su odradili trening pred meč 20. kola Serije A kojeg narednog vikenda igraju na gostovanju protiv Udinesea.

Roma je danas trenirala u svom trening centru u Trigoriju na kojem je vladala zaista odlična atmosfera. Igrači Vučice posebno su bili iznenađeni kada ih je posjetio nekadašnji saigrač David Pizarro.

Dolasku čileanskog igrača posebno se obradovao Edin Džeko koji je s Pizarrom igrao prije nekoliko sezona u Manchester Cityju.

Pizarro je dres Manchester Cityja nosio 2012. godine u kojem je igrao kao pouđen igrač Rome. Nakon toga tri sezone proveo je Fiorentini da bi prošle godine igrao za Santiago Wanderers.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi