"Nekoliko klubova je željelo Ibrakadabru u svojim redovima"

Ibrahimović nakon potpisa novog ugovora sa Unitedom

"Nekoliko klubova je željelo Ibrakadabru u svojim redovima"

D. Rakanović

Zlatan Ibrahimović danas je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom. 

Iskusni napadač otkrio je da je ovog ljeta imao nekoliko ponuda, ali da se odlučio vratiti u redove Crvenih đavola da bi završio započeto, odnosno osvojio titulu u Premier ligi. 

"Bilo je nekoliko timova koji su željeli imati Ibrakadabru u svojim redovima, ali imao sam tako sjajnu godinu sa Unitedom, osvojili smo tri trofeja. To su sve fantastični momci, odličan klub i trener kojeg znam od ranije. Također, moja porodica je bila sretna ovdje", rekao je Ibrahimović i dodao da se vratio za završi započeto, odnosno da osvoji titulu u Premier ligi. 

Ibrahimović je krajem aprila zadobio tešku povredu koljena, a Zlatan još uvijek nije siguran kada će se vratiti na teren.  

"Ne znam kada ću se vratiti na teren, osjećam se dobro. Idem polako dan za danom, kada budem 100 posto spreman vratiću se na teren, jer ne želim da imam izgovore poput on je bio povrijeđen, tek se vratio na teren", rekao je Ibrahimović. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester je u ljetnom prelaznom roku doveo Romelua Lukakua, a Ibrahimović je rekao da je sretan zog njegovog dolaska u ekipu. 

"Mislim da je ekipa mnogo snažnija ove sezone nego prethodne. Očigledno je da smo izgubili Rooneya koji je legenda kluba, ali smo doveli trojicu novih igrača koji tim čine snažnijim. Dovođenje Lukaku čini nas još znažnijima, jer on ima drugačije kvalitete od mene i Rashforda kao napadača. On je snažan momak i donijeće ekstra kvalitetu našoj igri", rekao je Ibrahimović. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi