"Nema goreg trenera u historiji Premier lige"
Foto: EPA

Navijači traže odlazak Bilića

"Nema goreg trenera u historiji Premier lige"

E. Škorić

Nakon novog poraza West Hama, krenula je nova kampanja navijača koji žele da otjeraju Slavena Bilića.

West Ham je ugostio Brighton večeras i deklasiran je sa 3:0, pa bi Bilić uskoro mogao da bude bivši.

To je također i želja brojnih navijača, koji na društvenim mrežama traže da rukovodstvo kluba poduzme određene mjere i da, prije svega, otpusti hrvatskog stručnjaka, pod čijim vodstvom WH ima samo dva boda više od klubova iz opasne zone.

Štaivše, ukoliko Leicester trijumfuje ovaj vikend, West Ham pada u opasnu zonu. 

"Jedan od najgorih trenera u historiji Premier lige", poručuju navijači West Hama, koji žele da ovaj odmah ode iz njihove ekipe. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Teško da će Bilić još dugo ostati na klupi Čekićara, a otkaz bi mogao dobiti čak u narednih dan-dva. Njemu, kao i Ronaldu Koemanu u Evertonu, opasno prijeti "sječa".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi