"Nema nikakvih razgovora s Juventusom"
Foto: EPA

Iz Schalkea tvrde

"Nema nikakvih razgovora s Juventusom"

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac već dugo se spominje kao potencijalno pojačanje torinskog Juventusa.

Stara dama želi defanzivca Schalkea vidjeti u svojim redovima, a posljednja ponuda koju je tim iz Torina poslao njemačkoj ekipi je razmjena, Francuz Patrice Evra za Kolašinca.

Ipak, sportski direktor tima iz Gelsenkirchena Christian Heidel tvrdi kako nije čuo ni za ovu ponudu Juventsa.

"Svašta se pročita. Koliko sam ja u Schalkeu, nismo imali apsolutno nikakvih razgovora s Juventusom, ali ni sa menadžerom Patricea Evre. Pročitao sam da smo već počeli pregovore, ali neću to previše komentarisati", istakao je Heidel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji su ranije pisali kako je Schalke već odbio nekoliko ponuda italijanskog prvaka za Kolašinca, dok iz njemačkog kluba stižu posve druge informacije.

Juventus je potvrdio kako želi angažovati bh. fudbalera, a ako to ne učine ovog januara, na ljeto će to moći učiniti bez ijednog eura, jer će Kolašinac biti slobodan igrač.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi