Prva pobjeda mede BOO

FRESH bombone

Prva pobjeda mede BOO

Sponzorski tekst

Fresh bombone su domaći brend koji je na bosanskohercegovačkom tržištu od avgusta 2017.godine.

Jedan od sponzora naše košarkaške reprezentacije na meču protiv reprezentacije Rusije su upravo FRESH bombone.

Maskota Fresh bombona- Medo BOO je bio posebna atrakcija na ovoj utakmici, i s obzirom na odličan rezultat naše reprezentacije (81:76) i medo BOO je zabilježio svoju prvu pobjedu. Njegovo prisustvo je oduševilo publiku, posebno najmlađe navijače, a ni naši reprezentativci nisu ostali ravnodušni na pojavu mede BOO.
Plasiranjem novog brenda na tržište Bosne i Hercegovine Kreis BH želi dati i svoj doprinos društvenoj zajednici.

Firma Kreis BH je od 1998. godine prisutna na bosanskohercegovačkom tržištu i trenutno su među vodećim distributerskim kućama u Bosni i Hercegovini.
Trenutno rade sa 18 brendova, i novo je da su pored Zlatnog Zrna počeli ulagati u još jedan vlastiti brend –FRESH BOMBONE.

Karakteristika svih proizvoda jeste da su sirovine prve klase, vrhunske kvalitete, pažljivo odabrane za sve korisnike, jer firma Kreis BH stavlja kvalitet i zadovoljstvo kupaca na prvo mjesto.

Iako su bombone na tržištu tek 3 mjeseca, već zauzimaju značajno mjesto na policama, a kupci već prepoznaju kvalitet. Kreis BH smatra da se ulaganjem u vlastiti brend jača ekonomski razvoj, čime se utiče i na otvaranje novih radnih mjesta.

Bitno je istaći da Kreis BH planira nastaviti davati podršku reprezentaciji BiH, tako da i medo BOO nastavi sa pobjedama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi