"Nema šanse da Arda Turan ode u Kinu"

Oglasio se agent turskog igrača

"Nema šanse da Arda Turan ode u Kinu"

E. Čaušević

Turski reprezentativac Arda Turan prethodnih dana nalazi se u centru pažnje španskih medija jer se dosta špekuliše o njegovom odlasku iz Barcelone.

Arda je u Barcelonu stigao pred početak ove sezone iz Atletico Madrida, ali je debitovao tek početkom ove godine zbog suspenzije katalonske ekipe od strane FIFA-e. Turski igrač se nije odmah uklopio u novi tim, a mnogi su počeli špekulisati da će na ljeto napustiti Barcelonu.

Dosta se pisalo o tome da Arda ima nekoliko bogatih ponuda iz Kine, ali se nakon svega odlučio oglasiti njegov agent Bulut koji je objasnio kako stvari trenutno stoje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vjerujte mi da je Arda sretan svojom prvom sezonm u Barceloni. Osvojio je dvije titule i imao je dobru minutažu. Sad se fokusira na Evropsko prvenstvo i predsezonske pripreme. Kina? Nema ništa od toga, ma nema šanse. Naravno da će ostati u Barceloni jer je potpisao ugovor na četiri godine. Ni prva sezona u Atletico Madridu nije bila ništa bolja pa je kasnije izrastao u sjajnog igrača", rekao je Bulut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije