Poruka navijačima koji dolaze sutra na Koševo

"Nema sjedanja, ne dolazite u pozorište!"

Navijači Željezničara, nema sumnje, bit će sutra 12. igrač svoje momčadi, koja će pokušati pobjedom nad Plzenom izboriti nastup u trećem pretkolu Lige prvaka.

"Želio bih da prenesete poruku navijačima da pozivam sve Manijake, sve navijače Želje i onima kojima je plava boja sveta, da dođu sutra na Koševo. Također, želim da ih pozovem da dođu na vrijeme i zauzmu svoje pozicije, da prate ritam pjesme navijača s Juga. Ne dolazite u pozorište, nema sjedanja, konstantno navijanje svih 90 minuta. Neka Brko (Amar Osim, op.a) uradi svoje, mi ćemo svoje i uspjeh je zagarantovan", rekao je Edin Hrapović, predstavnik navijača Željezničara, popularnih Manijaka uz dodatak:

"Neće se bacati baklje, ni petarde, ni dimne bombe. To je najvažnije".

Također, rečeno je kako navijači Želje koji poste mogu da unesu hranu i piće na Koševo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.