Nema šta sve nije uradio da ostvari transfer u voljeni klub

Joaquin slomio ruku od nervoze

Nema šta sve nije uradio da ostvari transfer u voljeni klub

E. Škorić

Joaquin je učinio apsolutno sve da ga Fiorentina pusti u voljeni Betis.

Betis se vratio u Primeru, Joaqin je odlučio da se vrati, no Fiorentina ga nije lako pustila. 

Zanimljiva je priča kako je ovaj španski nogometaš na kraju uspio da ponovo obuče dres Betisa. Bandaža oko desne ruke na njegovoj promociji najbolje pokazuje kako mu je bilo posljednjih sati prijelaznog roka.

"Svakih pet minuta zvao sam agenta da vidim da li je sredio transfer u Betis. U jednom trenutku je isključio telefon, a ja sam poludio i onda sam bijesan udario pesnicom u stol, a onda slomio i stolicu. Niada nisam udario pesnicom, pa sam sada probušio ruku na dva mjesta", kazao je Joaquin

Potražite više informacija na temu La Liga:

Joaquin Sanchez je u Betisu odigrao 218 utakmica od 1999. do 2006. godine. Kasnije je igrao u Valenciji i Primeri, a od 2013. godine nastupao je za Fiorentinu. Za reprezentaciju Španije je postigao četiri gola u 51 nastupu.

S Betisom je šest sezona igrao Primeru, a sa dva gola u 26 susreta suedjlovao je u plasmanu tog kluba u Primeru 2000. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.