"Nema sumnje, Neymar ostaje sigurno"

Tvrdi tehnički sekretar kluba

"Nema sumnje, Neymar ostaje sigurno"

Teme:

Iz Barcelone su poručili da su sigurni da će Neymar produžiti svoj ugovor sa klubom sa Nou Campa. 

Špekulacije o odlasku pokrenuo je Neymarov otac koji je izjavio da bi njegov sin mogao napustiti Barcelonu ukoliko španski poreznici nastave istraživati transfer iz Santosa, međutim od toga neće biti ništa. 

"Kod nas nema niti trunka sumnje, Neymar će igrati za nas još godinama. I Neymar, i ljudi iz njegova okruženja žele da ostane i vjerujem da ćemo postići dogovor", izjavio je tehnički sekretar kluba Robert Fernandez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar je u katalonski klub stigao u ljeto 2013. godine i dosad je u dresu Barcelone postigao 70 golova i 40 asistencija u 108 odigranih utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.