"Nemam informaciju da Roma želi prodati Džeku"

Silvano Martina o glasinama

"Nemam informaciju da Roma želi prodati Džeku"

Bh. reprezentativac Edin Džeko se, prema pisanju brojnih inostranih ali i domaćih medija, nalazi na izlaznim vratima Rome.

Nakon prilično loše premijerne sezone na Olimpicu, mnogi su Džeku već 'preselili' u neku novu sredinu i izvještavali o tome da ga je Roma stavila na transfer listu.

Te glasine prokomentarisao je Silvano Martina, čovjek koji brine o karijeri bh. napadača i jedan od najzaslužnijih osoba za njegov dolazak u Rim prošlog ljeta, koji je poručio da se za sada nije desilo ništa vrijedno spomena.

"Nemam informaciju da je Roma stavila Edina Džeku na transfer listu. Niko mi još ništa nije rekao i za sada je sve mirno. Mogu vam reći i da je i sam Edin za sada veoma tih po pitanju toga", istakao je Martina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko je u prošloj sezoni postigao deset pogodaka u 38 odigranih utakmica u Seriji A i Ligi prvaka. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi