Nemanja Kartal se vratio u Rudar iz Pljevlja

Nakon završene epizode u Krupi

Nemanja Kartal se vratio u Rudar iz Pljevlja

D. Vejo

Crnogorski internacionalac Nemanja Kartal nakon završene epizode u Krupi, vratio se u Rudar iz Pljevlja, kluba u kojem je napravio prve fudbalske korake.

Sa Rudarom, ovaj 22-godišnji defanzivac ugovor je potpisao na godinu dana, te će bez sumnje biti veliko pojačanje za crnogorsku ekipu.

Kartal je bh. javnosti ostao upamćen po dobrim igrama za Slaviju, a zanimljivo je i to, da je u prošlosti imao priliku biti član grčkog PAOK-a. No, u Solunu se Crnogorac nije uspio nametnuti i dobiti ozbiljnu minutažu.

Podsjetimo, Kartal je u Krupu stigao u januaru mjesecu ove godine, iz redova niškog Radničkog s kojim je imao ugovor do 2018. godine, ali je on odlučio oprostiti dugove klubu kako bi dobio slobodne papire i tako potražio novu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi