Nemanja Vidić ponovo oblači crveno-bijeli dres?

Izrazio želju za povratkom u bivši klub

Nemanja Vidić ponovo oblači crveno-bijeli dres?

Fudbaler Intera Nemanja Vidić izrazio je želju za napuštanjem Intera, a kao njegova nova destinacija spominje se ruski Spartak.

Vidić je prvi dio sezone propustio zbog operacije leđa, a uskoro bi se trebao ponovo vratiti na teren. Ipak, s obzirom da nije u prvim planovima Roberta Mancinija, nekadašnji kapiten Manchester Uniteda bi lako mogao napustiti Milano.

Bivši reprezentativac Srbije istakao je da ne bi imao ništa protiv povratka u Spartak, čiji je član bio od 2004. do 2006. godine.

Nemanja Vidić je u dresu Spartaka odigrao 41 utakmicu i postigao je četiri gola, a vrijeme će pokazati hoće li se ta statistika mijenjati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.