Nemanja Vidić ponovo u Manchester Unitedu

Bit će promoter u Kini

Nemanja Vidić ponovo u Manchester Unitedu

Nekadašnji srbijanski reprezentativac Nemanja Vidić vratio se u Manchester United. 

Britanski mediji su objavili informaciju da će Vidić biti promoter Manchester Uniteda na turneji u Kini koja će biti održana uoči početka nove sezone, a vijest o njegovom novom "poslu" je obradovala navijače tima s Old Trafforda. 

"Fenomenalno je vidjeti ponovo Vidića u bojama Manchester Uniteda", objavljeno je na zvaničnom klupskom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi podsjetiti da je Vidić kao igrač za Manchester United nastupao u periodu od 2006. do 2014. godine, a sa popularnim Crvenim đavolima je pet puta bio šampion Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije