Nember: Zukanović u Interu? Dogovor je daleko

Sportski direktor Chieva

Nember: Zukanović u Interu? Dogovor je daleko

Roberto Mancini već radi na slaganju igračke križaljke za narednu sezonu, a jedna od njegovih želja je i bosanskohercegovački reprezentativac Ervin Zukanović. 

Iako je 28-godišnji defanzivac Chieva već obavio prve pregovore sa Interom, sportski direktor kluba iz Verone za italijanske medije izjavio je da transfer još uvijek nije blizu realizacije. 

"Dogovor sa Interom je još uvijek daleko. Svjesni smo da je Zukanović skrenuo interes brojnih klubova, no zasad nije ništa konkretno", kazao je Luca Nember. 

Pored Zukanovića, na Nerazzurra još se nalaze Siqueiri iz Atletico Madrida, te Jetro Willems koji nosi dres PSV-a iz Eindhovena.  

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.