Nemile scene na stadionu Vojvodine

Na polufinalnom meču Kupa Srbije

Nemile scene na stadionu Vojvodine

D. Vejo

Prva polufinala utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana bila je sve, sem kvalitetnog fudbala.

Mnogo tenzija, nervoze i užarene atmosfere viđeno je na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Sve je krenulo još na poluvremenu, kada se vezista crno-bijelih Đuričković verbalno sukobio sa igračem Vojvodine Planićem.

Nakon predaha, krenulo je i sa fizičkim obračunavanjem i to na terenu, a ponovo je jedan od glavnih aktera bio defanzivac domaćina Planić. Prvo je u 77. minuti utakmice oštro uklizao Leonardu, nakon čega je dobio žuti karton, da bi kasnije ušao i u žustru raspravu sa centarforom Đurđevićem.

Nedugo zatim, ka klupi Beograđana poletio je i topovski udar od strane navijača Vojvodine. Everton je zbog povrede zgloba prevežen na VMA, dok je Tawamba povrijedio list lijeve noge.

Revanš meč ova dva tima na programu je 10. maja.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi