"Nemoj, nemoj sudija, molim te da mu daš crveni karton"

Za skrivenu kameru

"Nemoj, nemoj sudija, molim te da mu daš crveni karton"

Fudbaleri Guingampa su u okviru 8. kola francuske Ligue 1 poraženi sa 2:1 na gostovanju kod Montpelliera, a sve do tri minute prije kraja utakmice gosti su u džepu imali jedan bod. Ipak, nakon Montana za vodstvo domaćeg sastava sve je p goste krenulo niz brdo.

U 90. minuti utakmice glavni arbitar meča Philippe Kalt odlučio je da direktan crveni karton dao golmanu Guingampa Mamadou Samassi. Ipak, 

Ipak, Samassijev saigrač bio je odlučan da glavnog arbitra ove utakmice spriječi u namjeri da njegovom kolegi pokaže direktan crveni karton, pa je na sve načine pokušao da sabotira Kalta da podigne javnu opomenu koja je značila raniji odlazak Samassu na tuširanje.

Pogledajte kako se sve to na kraju završilo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.