Neočekivana prilika za Giggsa da počne trenersku karijeru

Kandidat za trenera Swanseaja

Neočekivana prilika za Giggsa da počne trenersku karijeru

E. Čaušević

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda, Ryan Giggs, konačno bi trebao započeti svoju trenersku karijeru.

Giggs je nakon kraja igračke karijere dobio mjesto pomoćnika Louisa van Gaala na klupi Uniteda, ali je odlaskom Holanđanina i on ostao bez posla. Ovaj legendarni Velšanin konačno bi trebao početi svoju samostalnu karijeru i to u Premiershipu.

Prema pisanju engleskih medija Giggs je jedan od glavnih kandidata za klupu Swanseaja. Italijanski stručnjak Francesco Guidolin nalazi se pred otkazom nakon što je njegov tim danas poražen od Liverpoola na domaćem terenu.

Tepegraph piše da su novi čelnici Swanseaja najviše zainteresovani da Giggs bude novi trener ove ekipe. Ovo će možda biti odlična prilika za Velšanina da počne svoju trenersku karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi