Neočekivano ime u Torinu: Juve doveo zamjenu za Bonuccija
Foto: EPA

Dario De Fabro novi igrač Stare dame

Neočekivano ime u Torinu: Juve doveo zamjenu za Bonuccija

M. Šljivak

Torinski Juventus našao je zamjenu za Leonarda Bonuccija.

Nakon što je dugogodišnji defanzivac Stare dame odlučio da pređe u redove velikog rivala Milana, Juve je konstantno tražio njegovu zamjenu i konačno su je našli.

Novi član Bianconera postaće 22-godišnji štoper Dario Del Fabro, doskorašnji igrač Cagliarija.

Ovaj fudbaler će se sutra pojaviti na ljekarskim pregledima u Torinu, a u njegovom društvu će biti i krilni igrač Fiorentine Federico Bernardeschi, koji je također dogovorio dolazak u redove šampiona Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Del Fabro je protekle sezone igrao u Seriji B na posudbi u Pisi, a ranije je boravio na posudbama u Leedsu i Ascoliju.

Njegovo ime se do sada nije povezivalo s Juventusom, ali su na kraju u rukovodstvu Stare dame odlučili da ovaj fudbaler ima potencijal za njihov klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi