Neprihvaćen od saigrača: Tiago želi otići iz Cibalije

Zatražio ispisnicu

Neprihvaćen od saigrača: Tiago želi otići iz Cibalije

  Brazilac Tiago Faria nakon jedne polusezone u Cibaliji zatražio je od kluba raskid ugovora. 

Fudbaler koji je u prošlosti bio ljubimac navijača FK Željezničar je izrazito nezadovoljan minutažom u Cibaliji, ali i neprihvatanjem od strane saigrača i izrazio je želju da raskine ugovor i vrati se u svoj rodni Brazil. 

Kako pišu hrvatski mediji, Tiagu je zasmetalo to što mu niko od saigrača nije pružio ruku i čestitao na prvijencu, iako teško da je bilo kojeg igrača u tom trenutku razveselio gol jer je bio počasni za 4:1 protiv Lokomotive. 

Tiago je od Cibalije zatražio ispisnicu i posljednju platu kako bi se mogao vratiti u Brazil, međutim čelnici kluba nisu željeli udovoljiti njegovom zahtjevu već su tražili da igra što bolje može i opravda očekivanja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Tiagu ugovor sa Cibalijom vaći do ljeta 2018. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi