Neprijatno iznenađenje za Džeku, Pjanića i saigrače

Navijači izrazili nezadovoljstvo

Neprijatno iznenađenje za Džeku, Pjanića i saigrače

Navijači Rome, opravdano, nisu zadovoljni ovosezonskim rezultatima u italijanskoj Seriji A.

Rimski klub nije tamo gdje je želio biti i u prvenstvu zauzima četvrtu poziciju sa osam ostvarenih pobjeda, dok u Ligi prvaka mora pobijediti BATE Borisov ukoliko želi izboriti plasman u osminu finala. 

Niz od tri utakmice bez pobjede mogao bi koštati Rudija Garciju trenerske poziciju u Romi, iako navijači krivce za trenutnu rezultatsku krizu vide i u igračima koje su posjetili na današnjem treningu.  

Oni su na trening donijeli vreću od 50 kilograma mrkve i izabranicima Garcije jasno poručili šta se od njih očekuje uz transparent: "Uživajte u jelu, zečevi."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.