Neredi na Kantridi

Ima i povriježenih i privedenih

Neredi na Kantridi

Jadranski derbi odigran na Kantridi pored lijepog gola Leona Benka obilježili su navijački neredi. Prema posljednjim informacijama koje stižu sa Kvarnera, tokom utakmice na Kantridi te prije i nakon nje privedeno je ukupno 30 osoba.

Nakon izjednačujućeg gola Kouassija u 58.minuti, navijači Hajduka su upalili baklje koje su počeli ubacivati na teren. Pored terena, baklje su završile i na tribinama meču navijačima Rijeke nakon čega je uslijedila razmjena i stolica i kamenica. Navijači su se pokušali i međusobno sukobiti pa je policija imala pune ruke posla, dok su navijači Hajduka čak pokušavali proći na teren, ali su zaustavljeni.

Policija je morala koristiti u suzavac nakon čega je dobar dio navijača Hajduka napustio tribinu. Prema posljednjim informacijama više osoba je povrijeđeno, među kojima ima i policajaca.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.