Nesuđeni bh. reprezentativac pao na niske grane

Trenira sa djecom

Nesuđeni bh. reprezentativac pao na niske grane

Srbijanski reprezentativac Nemanja Gudelj proživljava teške trenutke u Ajaxu. 

Gudelj je postao nepoželjan u amsterdamskom klubu nakon što se sukobio s trenerom Peterom Boszom, a dok u januaru ne pronađe novu sredinu trenirat će s omladinskim timom Ajaxa. 

Ipak, za nastavak karijere Gudelj neće morati pretjerano brinuti. Za njegove usluge interes je pokazala Sevilla. Klubu iz Andaluzije na ruku ide to što Ajax u pregovorima neće mnogo tražiti, jer Gudelj nije u formi, a zbog neigranja će mu i vrijednost opadati. 

Sevilla je za Gudelja bila zainteresovana još kada je igrao u NAC Bredi, ali je on tada prešao u AZ Alkmaar iz kojeg je potom otišao u slavni Ajax.

Podsjetimo, Gudelj je porijeklom iz Trebinja i u prošlosti se dovodio u vezu sa reprezentacijom BiH. Na kraju se, očekivano, odlučio za Srbiju.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi