Neto seli u Valenciju, a Alves u Romu?
Foto: EPA

Golman Stare dame od naredne sezone u Španiji

Neto seli u Valenciju, a Alves u Romu?

Špekuliše se da je Valencija veoma blizu dovođenja golmana Norberta Neta iz Juventusa, što bi trebalo omogućiti transfer čuvara mreže Šišmiša Diega Alvesa u Romu.

Naime, već neko vrijeme kruže glasine da će Alves postati novi golman Rome, iako su njegovi zastupnici demantovali da je postignut dogovor sa rimskim klubom.

Ipak, španska Marca tvrdi da su upravo informacije o dolasku Neta u Valenciju znak da će Alves uskoro preći u Romu.

Norberto Neto je izrazi želju da napusti Juventus kako bi u nekom drugom klubu dobio veću minutažu, nakon što je postalo jasno da Buffon neće otići u penziju barem do juna 2018. godine. Ovaj golman se povezivao i sa transferom u Napoli i Milan, ali se čini da će on, ipak, preći u Valenciju uz naknadu od oko 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakav razovoj situacije dakle, prema Marci, "šalje" Diega Alves u Romu, ali se još uvijek raspravlja o visini sume koju će Valencija zaraditi njegovom prodajom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije