Neuer: Atletico ima ubilački instikt
FOTO: EPA

Bayern poražen u Madridu

Neuer: Atletico ima ubilački instikt

Bayern je sinoć na Vicente Calderonu poražen od Atletico Madrida. 

Tim kojeg vodi Carlo Ancelotti je u drugom kolu grupne faze Lige šampiona poražen s minimalnih 1:0, a ključni trenutak na utakmici se desio u 35. minuti kada je Carrasco matirao Neuera. 

Nakon utakmice Manuel Neuer je istakao da Atletico ima 'ubilački instikt'. 

"Za razliku od nas, Atletico Madrid ima ubilački instikt i to je ono što nam je nedostajalo u utakmici. U Minhenu ćemo imati novu šansu da ih pobijedimo. Optimistični smo", izjavio je iskusni Neuer. 

Ancelottiju je sinoćni poraz bio prvi na klupi Bayerna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nije to bila dobra utakmica. Krenuli smo dobro, privh 20 minuta odradili kako treba, a Muller je imao priliku i da postigne gol. Kasnije smo krenuli gubiti duele, a Atletico je imao dobre kontre. Uvijek je teško protiv takvog tima kreirati prilike i pronaći rješenje u napadu. Nismo ni mogli očekivati previše prilika", riječi su Ancelottija za Sky Sports. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi