Neuer i Muller propuštaju derbi protiv Dortmunda

Problemi za Bayern

Neuer i Muller propuštaju derbi protiv Dortmunda

Thomas Muller i Manuel Neuer propustit će sutrašnji derbi svoje ekipe protiv Borussije Dortmund.

Razlog propuštanja ovog meča su povrede, ali ovaj dvojac će biti spreman za utakmicu sezone, odnosno okršaj na Allianz Arseni protiv Real Madrida u srijedu navečer. Ovu informaciju potvrdio je i trener Bayerna Caro Ancelotti koji je rekao da će Lewandowski i Douglas Costa biti spreman za sutrašnji meč.

"Lewandowski je spreman i nema nikakvih problema. Costa je dobro trenirao i igrat će sutra. Svi stoperi su spremni i zdravi, ali sigurno je da neće sva trojica igrati protiv Reala", rekao je Ancelotti pa se osvrnuo na Real Madrid.

"Imam špijune u Madridu, neće biti nikakvih tajni", našalio se trener Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi