Neuer: Real poštujemo, ali ih se ne plašimo
Foto: EPA

Golman Bayerna pred Real Madrid

Neuer: Real poštujemo, ali ih se ne plašimo

M. Šljivak

Manuel Neuer, mogao bi se večeras vratiti na gol minhenskog Bayerna u susretu polufinala Lige prvaka protiv Reala u Madridu. 

Kraljevi će večeras na Santiago Bernabeu ugostiti aktuelne prvake Evrope, a nakon što je propustio nekoliko utakmica bavarskog tima zbog povrede, Neuer bi konačno mogao stati među stative. 

Njemački golman je prije meča istakao kako u Bayernu poštuju Real, ali ih se ne boje...

"Želja mi je da igram na ovom stadionu. Znamo da je ovo veoma važna utakmica i da će atmosfera biti sjajna. Real poštujemo, ali ih se ne plašimo. Znamo da i Real nas poštuje i biće ovo veoma uzbudljiva utakmica", rekao je Neuer.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neuer se podsjetio pobjede nad Realom prije dvije godine.

"Bila je to velika noć za nas. Imali smo dobrih i loših trenutaka tijekom utakmice, ali smo na kraju pobijedili. Želimo večeras oživjeti te uspomene i proći u finale", dodao je Neuer.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.